Valokuitu Alpuaan?

Raahen Energian perustama tytäryhtiö Raahen Kuitu Oy on käynnistämässä valokuituhankkeen Raahessa.  Liittymismaksu on 600 € ja liittymähinnat 100/100 Mbps 39,90 €/kk ja 1000/1000 Mbps 49,90 €/kk.

Hankkeelle haetaan valtion tukea ja rakentaminen käynnistetään tukikelpoisista alueista. Tämän vuoden markkinoinnin painopisteenä tulee ensisijaisesti olemaan Arkkukari, Mattilanperä, Saloinen sekä Vihanti – Kopsa -väli. Myynti- ja markkinointityö käynnistyy helmikuussa 2019. Kuntalaisten ja kylien valokuituaktiivisuus on hankkeen etenemisen kannalta avainroolissa: liittymishalukkuus alueittain määrittää, että rakentamaan päästään alkukesästä ja valokuituyhteyksiä voidaan tarjota asiakkaille jo loppuvuodesta 2019.

Verkon rakentaminen käynnistyy, jos liittymisaste noin 60 % alueittain saavutetaan.
Tilaa liittynä vaikka tästä mahdollisinnan nopeasti, niin yhdessä mahdollistamme nopeiden tietoliikenneyhteyksien saamisen Alpuaan. Innosta myös naapurisi mukaan! Ilman valtion tukea valokuitua tuskin saadaan Alpuaan, vrt. sähköverkon rakentaminen Suomeen. Tuen ehtona on että viimeistään ensi vuoden lopussa liittymät ovat toiminnassa.

Raahen Kuidun FB-sivut on jo avattu ja ne löytää Facebookista tunnisteella Raahen Kuitu. Sivuja kannattaa seurata ajantasaisimman tiedon löytämiseksi hankkeen etenemisestä.
Infotilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Raahen Kuitu Oy, toimitusjohtaja Lasse Lahti, 044 439 3900
Netplaza Oy, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Hanne Nivala, puh. 044 445 7610