NuorisoLeader ja YhteisöLeader – pienten projektien rahoitus

Aikaisempi KyläLeader on nyt nimeltään NuorisoLeader ja YhteisöLeader. Rahoitus on suunnattu Norsun jäsenille. Rahoituksen sääntöjä päivitettiin 18.9.2014 kokouksessa. Tutustu uusiin sääntöihin ennen hakemuksen jättöä! Nuoriso- ja YhteisöLeaderissä on jatkuva haku.

Hankkeen voi aloittaa omalla riskillä heti, kun hakemus on saapunut Norsulle (Nouseva Rannikkoseutu) tai hakija voi odottaa päätöksen hankkeeseen ennen hankkeen aloittamista. Päätös hakemuksiin tehdään aina hallituksen kokouksissa. Kahta viikkoa ennen kokousta toimitetut hakemukset käsitellään ko. hallituksen kokouksessa.
Myönnetyt Nuoriso- ja YhteisöLeaderit löydät hankerekisteristä. Tutustu päivitettyihin sääntöihin ja uuteen hakulomakkeeseen, joka löytyy myös sähköisenä.